full screen background image

O maşină a Poştei Române, jefuită în Neamţ

posta     O maşină de transport a Poştei Române a fost atacată joi dimineaţă, în judeţul Neamţ, de patru persoane mascate, care au luat, sub ameninţarea unei arme, o parte din banii destinaţi oficiilor din judeţ, au declarat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Atacul s-a produs în apropierea comunei Bârgăuani, în jurul orei 7.30, când maşina Poştei a fost blocată în trafic de două autoturisme. Din acestea au coborât patru persoane, care i-au ameninţat pe cei doi angajaţi aflaţi în maşina Poştei şi au fugit cu o parte a banilor transportaţi de aceştia, suma exactă nefiind cunoscută deocamdată, au mai spus sursele citate.

Poliţiştii îi caută pe cei patru atacatori, însă cercetările vor viza şi o eventuală neglijenţă în serviciu a celor doi angajaţi ai Poştei Române, potrivit aceloraşi surse.

“Din fericire, cei doi angajați ai companiei nu au avut de suferit vătămări corporale. Compania colaborează cu autoritățile competente și își manifestă încrederea că vinovații vor fi aduși în fața justiției. Activitatea Poștei Române se desfășoară normal în întreaga țară”, adaugă Poşta Română.

comments

comments




Leave a Reply

avatar