full screen background image

Mircea Sandu, atac la UDMR

Mircea Sandu      Șeful FRF, Mircea Sandu, a atacat dur UDMR, lansând ipoteza că aceștia își doresc ca naționala României să dispute meciul din septembrie, cu Ungaria, fără spectatori.

Acuzele lui Sandu vin după ce FIFA a amendat FRF pentru incidentele provocate la Amsterdam la meciul cu Olanda.

După ce FRF a fost amendată de FIFA pentru incidentele provocate de fanii tricolorilor la meciul cu Olanda, preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu, suspectează UDMR că s-a implicat cu
„FIFA ne-a amendat, dar am făcut recurs. Nu ni se pare normal ca politicul să se amestece în fotbal. Cei de la UDMR au vrut ca noi să jucăm fără suporteri cu Ungaria. Delegatul de meci n-a văzut nimic, olandezii n-au văzut nimic, nici observatorul, dar a văzut UDMR-ul. A fost un scop bine determinat al celor care au făcut acest demers, să îndepărteze fanii de la meci. Mă mir că FIFA a luat în calcul această plângere”, a spus indignat Mircea Sandu la Sport.ro.

FRF a făcut recurs la decizia FIFA de a amenda federaţia pentru incidentele create de suporterii români la Amsterdam la meciul cu Olanda din preliminariile Mondialului din 2014. Forul care conduce fotbalul românesc a primit o amendă de 16.000 de euro şi încă 1.600 de euro cheltuieli de judecată, cu menţiunea că la o recidivă, sancţiunile vor fi mult mai aspre.

Partida România-Ungaria se va disputa pe 6 septembrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională, după ce în tur meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.

comments

comments




Leave a Reply

avatar