full screen background image

Liceele îşi prezintă ofertele educaţionale

clasa liceu     Liceele din judeţul Suceava îşi prezintă, vineri, ofertele şcolare pentru anul şcolar 2013-2014, cea de-a XIV-a ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale urmând a se desfăşura la Iulius Mall, între orele 10 şi 18.

Evenimentul se adresează elevilor de clasele a VII-a şi a VIII-a, care au astfel posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu, liceu sau grup şcolar pentru o alegere conştientă la terminarea cursurilor gimnaziale.

Potrivit organizatorilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, la Târg se pot obţine informaţii despre numărul de locuri pentru clasa a IX-a, materiile studiate, limbile străine predate, cursurile opţionale, cadrele didactice, calificarea obţinută după absolvire, dar şi descrierea probelor de aptitudini pentru admiterea în liceele vocaţionale sau sportive care vor fi prezentate vineri. La standuri vor fi prezenți şi liceeni care au optat pentru respectivele unităţi de învăţământ.

Totodată, la târg se vor desfăşura momente artistice oferite de instituţiile participante, testări psihologice şi ateliere de dezvoltare personală, iar la ora 12 este programată masa rotundă cu tema „Rolul consilierului școlar în orientarea
şcolară şi profesională”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar