full screen background image

Agenţi de poliţie agresaţi de doi tineri din Siret

catuse     Azi noapte, la ora 02.37, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de U. Florica, personal de serviciu la un restaurant din localitate despre faptul că 2 persoane aflate în stare de ebrietate fac scandal în zona barului.

La fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție, care pe strada Calea Cernăuți, în apropierea intersecției cu Calea Bucovinei, a identificat două persoane de sex masculin, care erau așezate pe o bară de protecție de lângă calea ferată.

După ce și-au declinat identitatea, polițiștii au solicitat celor două persoane să se legitimeze, însă au fost refuzați.

În acel moment, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cele două persoane au început să adreseze injurii polițiștilor, refuzând orice fel de cooperare. Aducându-li-se la cunoștință că va fi folosită forța pentru a fi conduși la sediul poliției întrucât refuză să se supună măsurilor polițienești, una dintre cele două persoane, identificată ulterior ca fiind G. Sebastian, de 23 de ani, din oraşul Siret, a devenit violent, împotrivindu-se măsurilor polițienești de imobilizare și conducere forțată la sediul poliției, lovindu-i pe polițiști.

Agresorul a fost imobilizat și încătușat la sol, cel de-al doilea făptuitor, V. Petru, de 24 de ani, din oraşul Siret, neopunându-se măsurii polițienești.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj,  iar autorii au fost reţinuţi pentru cercetări.

Agenții de poliție s-au prezentat la unitatea de primiri urgențe din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, fiind diagnosticați cu ”echimoze superficiale”, urmând să fie examinați de medicul legist în vederea stabilirii zilelor de îngrijiri medicale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar