full screen background image

Lovit şi târât cu autoturismul pe carosabil

upu     Postul de poliţie Udeşti, a fost sesizat, ieri, despre faptul că, pe raza localităţii Plăvălari, s-a produs o altercaţie între 2 localnici, iar ulterior aceştia au fost implicaţi într-un accident de circulaţie.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la 14.05.20013, ora 16.15, C. Romică, de  36 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ,,B, BE’’ din anul 2007, a condus autoturismul pe un drum neclasat de pe raza localităţii Plăvălari şi a oprit în vecinătatea locuinţei lui D. Vasile, de  35 ani din localitate.
Cu această ocazie, C. Romică, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, i-a reproşat lui D.Vasile că i-a avariat autoturismul, iar  D. Vasile a declarat că, intenţionat, C. Romică l-a lovit cu autoturismul şi a fost târât  pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă ,,Sf. Ioan cel Nou’’ Suceava,  unde i s-a stabilit diagnosticul: ,, TCF, contuzie regiunea geniană dreapta, contuzie lombară, plăgi escoriate cot bilateral- necesitând pentru vindecare 4-5 zile şi nu a rămas internată’’.

Victima şi conducătorul  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative  şi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar