full screen background image

Irimie vrea reconstrucţia PDL Suceava

Cristian Irimie     Medicul Cristian Irimie, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, doreşte reconstrucţia, din opoziţie, a formaţiunii pe care o conduce.

“Cea mai buna perioadă de reconstrucţie a vieţii de partid e opoziţia. Trebuie să repunem PDL Suceava pe locul pe care îl merită. Ne propunem reorganizarea organizaţiei municipale şi tranformarea în principal vector al opoziţiei sucevene. Trebuie alegeri in toate structurile de la municipiu. Îmi doresc, la nivel de Birou, crearea unui departament de imagine şi a unui birou de presă funcţional care să refacă imaginea organizaţiei şi să  prezinte lucrurile din organizaţie. Trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de oameni şi să renunţăm la aroganţa aratată de mulţi membri de la nivel local şi naţional.”, a spus azi Irimie, într-o conferinţă de presă.

Irimie a precizat că reorganizarea va începe pe secţiile de votare şi cu organizaţiile interne – de tineret, a oamenilor de afaceri, de pensionari. Şeful democrat-liberalilor suceveni crede că membrii formaţiunii trebui să se prezinte mai vizibil în faţa electoratului sucevean şi să monitorizeze activitatea puterii, pentru a da replicile cuvenite la măsurile ce nu sunt agreate de populaţie.

Irimie a anunţat că intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar