full screen background image

Dosar penal pentru distrugere de oglinzile retrovizoare

oglinzile retrovizoare     Unui tânăr de 18 ani din Suceava i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere, după ce a distrus oglinzile retrovizoare  de la mai multe autoturisme parcate în zona B-dului George Enescu.

Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată, ieri, cu privire la faptul că un  tânăr dintr-un grup care se deplasa de pe B-dul George Enescu spre str. Zorilor din localitate, a distrus oglinzile retrovizoare  de la mai multe autoturisme parcate în zonă.
La faţa locului s-au deplasat mai multe patrule, ocazie cu care au fost  prinşi şi legitimaţi 6 tineri, iar un martor ocular l-a identificat pe  R. Andrei, de 18 ani, din municipiul Suceava, ca fiind autorul distrugerii mai multor oglinzi retrovizoare.

S-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, în zonă fiind identificate 10 autoturisme, toate având oglinzile retrovizoare dinspre stradă distruse.

Polițiștii desfășoară activități pentru identificarea proprietarilor autoturismelor avariate, iar valoarea totală a prejudiciului va  fi stabilită după audierea părţilor vătămate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar