full screen background image

Dinamo, un joc fără spectatori

dinamo     Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a sancţionat echipa de fotbal Dinamo Bucureşti să dispute un meci cu porţile închise, în urma incidentelor provocate de suporterii săi la meciul cu Steaua (0-2), din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal.

Totodată, clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de lei, iar Steaua cu 10.000 de lei.

Comisia a amendat şi clubul Rapid cu 50.000 de lei după incidentele provocate de fanii săi la meciul de la Giurgiu, cu Astra (2-3), gazdele primind ”avertisment”.

Jucătorul Andrei Marc (Ceahlăul) a fost suspendat 2 jocuri, în urma eliminării din meciul cu FC Vaslui (0-2), fiind amendat şi cu 2.000 de lei.

Ovidiu Hoban (Petrolul Ploieşti) a fost suspendat un joc şi amendat cu 1.000 de lei pentru cartonaşul roşu primit în jocul cu Concordia Chiajna (1-1).

Mijlocaşul George Florescu (Astra Giurgiu) a primit o suspendare de două jocuri şi a fost amendat cu 320 de lei, după ce a fost eliminat la jocul cu CSMS Iaşi din postura de jucător de rezervă.

Dan Bucşă (U Cluj), Ionuţ Mihălăchioaie (CSMS Iaşi) şi Vasile Maftei (CFR Cluj) au fost sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare şi amendaţi fiecare cu 740 lei, pentru eliminări în etapa a 31-a.

comments

comments




Leave a Reply

avatar