full screen background image

Abonaţii Termica, somaţi să-şi onoreze obligaţiile

Lungu 10     Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avertizat, şi el, că în caz de neplată a facturilor, locuitorii municipiului Suceava vor avea parte de un sezon estival fără apă caldă la robinete.

„Primăria şi Termica au făcut supra-eforturi în această perioadă  şi mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns până aici. În măsura în care eforturile noastre nu sunt completate şi cu cele ale populaţiei, nu vom putea asigura furnizarea ape calde pe toată pe toată perioada anului, până va fi dată noua centrală în funcţiune”, a declarat edilul şef, menţionând că abonaţii firmei de termoficare din Lunca Sucevei continuă să aibă datoria de 20 de milioane de lei.

Lungu a pus în vedere că populaţia trebuie să menţină ritmul plăţilor şi că, indiferent care va fi operatorul de termoficare, „nimeni nu va mai consuma fără să plătească”.

Echipele mixte ale Termica şi asociaţiilor vor bate pe la uşi, pentru a-i stimula pe suceveni să-şi onoreze obligaţiile.

 

Edilul şef a cerut conducerilor Termica şi asociaţiilor de proprietari ca prin comandamentele pe care le-au constituit, şi care au dat roade până în prezent, să continue acţiunea de stimulare la plată a consumatorilor

comments

comments




Leave a Reply

avatar