full screen background image

Omorât pe acostament de o autoutilitară

accident     Ieri seară, în jurul orei 20.15, M. Constantin, de 35 ani, din comuna Vama, posesor al permisului de conducere categoriile „B, B1, BE, CE AM”, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, pe str. Ştefan cel Mare, din oraşul Gura Humorului, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum în pantă şi trafic intens, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă, acroşându-l lateral pe V. Ilie, de 50 ani, localnic, pieton, care se deplasa pe acostamentul din partea dreaptă a drumului și proiectându-l în căminul de scurgere a apei pluviale, adânc de circa 1,50 m, unde la scurt timp a decedat.
Conducătorul auto M. Constantin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirea alcoolemiei.
La faţa locului, traficul rutier a fost dirijat temporar pe un singur sens de mers, Frasin către Gura Humorului, datorită faptului că imediat după producerea evenimentului rutier la locul accidentului s-au adunat mai multe persoane, unele sub influenţa băuturilor alcoolice, având în vedere faptul că aceştia sărbătoreau Paştele Blajinilor și care au devenit recalcitrante, agresându-l verbal pe conducătorul auto.
În zonă au intervenit două grupe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Gura Humorului și subofițeri ai Detaşamentului Montan de Jandarmi Gura Humorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar