full screen background image

Campania de strângere a câinilor vagabonzi continuă

caini vagabonzi     Campania de strângere a câinilor fără stăpân de pe străzile municipiului Suceava nu a fost lipsită de incidente.

La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de hingheri a municipalităţii a avut nevoie de ajutorul Poliţiei Locale pentru a ridica maidanezii din cartierul Obcini. Tot scandalul a pornit de la o locatară care a sărit în apărarea câinilor.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei ne-a explicat că incidentul din Obcini nu este singular. Ca să-i apere pe câini de hingheri, o parte dintre suceveni au luat patrupedele în casă pentru o scurtă perioadă de timp sau le-au ascuns fie în scara blocului, fie în portbagajul maşinilor. După plecarea hingherilor, animalele au ajuns înapoi pe stradă.

Ovidiu Doroftei i-a invitat pe sucevenii care iubesc animalele să vină la adăpostul din Lunca Sucevei, unde pot să-i hrănească şi să aibă grijă de ei.

Începând de săptămâna viitoare, Primăria va dubla numărul angajaţilor care se ocupă cu capturarea câinilor de pe străzi. Acum, echipajul hingherilor are cinci membri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar