full screen background image

Înscrierile pentru titularizare, până pe 17 mai

titular     Până pe data de 17 mai, la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) se primesc dosarele candidaţilor ce vor să se titularizeze în învăţământul sucevean, dar oferta este destul de redusă.

Mai exact unităţile de învăţământ sucevene au doar 130 de posturi titularizabile- respectiv cu durata de minim 4 ani, acestora alăturându-se alte 300 posturi au durată determinată, majoritatea de un an. Cele mai multe dintre posturile viabile pentru titularizare sunt la educatoare-19, matematică -18, educaţie fizică şi sport -16, învăţători -13, iar cele mai puţine, 1-2 posturi, sunt la disciplinele educaţie muzicală, fizică, geografie, istorie, biologie.

Şcolile mai scot la concurs încă 300 de posturi, dar cu durată determinată- vacant sau rezervate- de 1-3 ani, 95 fiind la învăţători, 52 la educatoare, 19 la educaţie fizică, 18 la pregătire şi instruire practică în diferite domenii. De asemenea, sunt disponibile 116 posturi incomplete.
De asemenea, au fost propuse pentru continuitate circa 70 de posturi, pentru candidaţii care au obţinut minim 7 la concursurile de titularizare precedente.

După finalizarea înscrierilor la concursul de titularizare din vară, pe 17 mai, între 20 şi 22 mai sunt programate verificarea şi avizarea dosarelor candidaţilor, în perioada 22-24 mai, va avea loc validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidaţi sau împuterniciţii acestora prin procură notarială în original, iar între 22-25 iulie are loc validarea pentru absolvenţii promoţiei 2013.

comments

comments




Leave a Reply

avatar