full screen background image

Dosar penal pentru distrugerea unui aparat foto

foto     La 12.05. a.c., în jurul orei  14.40, P. Mihai de 67 ani, din municipiul Suceava a sesizat poliția despre faptul că o persoană necunoscută i-a distrus aparatul foto, în urma unei altercaţii în trafic.

În baza sesizării, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava care a constatat că, în jurul orei 13.15, reclamantul se întorcea la domiciliul la volanul autoturismului, pe strada Profesor Leca Morariu, iar în dreptul blocului unde domiciliază a fost şicanat în trafic de conducătorul unui alt autoturism.

Din declaraţia reclamantului rezultă faptul că, după ce a staţionat, conducătorul celuilalt autoturism, i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare. Pentru a nu fi învinuit pe nedrept de vreo avarie produsă autoturismului, P. Mihai a scos din borsetă aparatul foto, cu care intenţiona să fotografieze autoturismul în cauză.
Fiind deranjat de acest aspect conducătorul auto a coborât din autoturismul său, i-a smuls reclamantului aparatul foto, pe care ulterior l-a aruncat provocându-i distrugeri la nivelul sistemului de protecţie a lentilelor.
Prejudiciul cauzat prin distrugere a fost estimat de către partea vătămată la suma de 600 lei cu care se constituie parte civilă în procesul penal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că agresorul este P. Mihail de 45 de ani, din municipiul Suceava.
Cercetările sunt continuate de polițiști, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar