full screen background image

Chiriaşă lovită şi furată de proprietară

femei     În cursul după-amiezii de ieri, A. Cristina, de 41 ani, din municipiul Suceava a sesizat verbal că la 08.05.2013, în jurul orei 10.00, Ş. Sânziana, de 46 ani, din aceeaşi localitate i-a sustras din mână suma de 800 lei în timp ce se afla în faţa unei librării situată pe Bulevardul George Enescu din localitate, după care în a tras-o de păr şi a lovit-o cu palma peste faţă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că reclamanta în prezent locuieşte într-un apartament închiriat din municipiul Suceava, proprietatea reclamatei, plătind o rată lunară de 800 lei. În acest sens la 08.05.2013, în jurul orei 10.00, s-a întâlnit cu proprietara în faţa librăriei situată pe Bulevardul George Enescu, unde Ş. Sânziana, fără nici o explicaţie, i-a smuls suma de 800 lei din mână, spunându-i că aceştia nu sunt banii de chirie şi că îi reţine ea pentru anumite cheltuieli. Nefiind de acord reclamanta i-a solicitat să-i înapoieze banii, însă proprietara i-a vorbit urât, a tras-o de păr şi a lovit-o cu palma peste faţă, după care a plecat.

Cercetările sunt continuat de Biroul de Investigaţii Criminale Suceava faţă de Ş. Sânziana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” şi „loviri sau alte violenţe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar