full screen background image

Alegeri în cadrul filialei PNL Rădăuţi

PNL     În cadrul filialei PNL Rădăuţi vor avea loc alegeri, la sfârşitul acestei săptămâni.

Alexandru Băişanu a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru funcţia de preşedinte PNL, filiala Rădăuţi, candidează deputatul Constantin Galan şi Daniel Mironiuc.

Membri PNL din localitate sunt invitaţi duminică, la ora 13.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi, pentru a-şi alege liderii locali. În cadrul adunării generale de alegeri, organizaţia rădăuţeană va prezenta şi o dare de seamă pentru ultimii 4 ani.

Băişanu şi-a exprimat speranţa că noua echipă de la Rădăuţi va fi una puternică, deoarece, pentru 2016, PNL Rădăuţi are ca target câştigarea primăriei locale, precum şi a unui post de senator şi a două mandate de deputat.

Deputatul Constantin Galan a ţinut să precizeze că Biroul Politic Local al PNL Rădăuţi a decis, cu majoritate de voturi, amânarea alegerilor interne. Galan a arătat că alegerile în PNL Rădăuţi vor avea loc în data de 31 august 2013. „Această decizie a fost comunicată atât conducerii judeţene a PNL Suceava, cât şi Biroului Naţional al PNL”, a declarat Galan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar