full screen background image

Problemele de salubritate se apropie de rezolvare

Lungu 10     Licitaţia pentru concesionarea serviciului de salubritate se apropie de final. Primarul Ion Lungu a spus, în această dimineaţă, că, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, a fost respinsă contestaţia asocierii de firme formată din Diasil Service, Flor Construct şi Bratner Servicii Ecologice. Aceştia au constestat nerespectarea procedurii de atribuire a licitaţiei, mai exact termenul de depunere a ofertelor.

Ion Lungu: “Continuă licitaţia cu ofertele depuse de către cei trei ofertanţi, e vorba de cei de la Flor Construct, Diasil Service şi Bratner Service Ecologice SRL, firma Rosal Bucureşti şi firma Rompress Bucureşti. Ca atare, comisia se va întruni şi va analiza ofertele financiare şi tehnice. Ne dorim ca în cea mai scură perioadă de timp să putem desemna un câştigător, să avem un operator stabil pentru salubritatea stradală.”

Potrivit lui Lungu, câştigătorul va fi desemnat până la sfârşitul lunii mai. Licitaţia pentru noul contract de salubritate a fost blocată de contestaţii încă de când a fost demarată, în toamna anului trecut.

comments

comments




Leave a Reply

avatar