full screen background image

Ponta nu vrea remaniere

ponta 3     Premierul Victor Ponta a negat zvonurile privind o remaniere guvernamentală, subliniind că în cazul în care are nemulţumiri faţă de un membru al Cabinetului, nu se exprimă în public.

”Astea-s nişte tiribombe (…). Eu mă amuz când văd că un post de televiziune se apucă şi dă, aşa (…), pe cine cred ei că o să remaniez eu, după care toată lumea se ia după ei. Nu, n-am vorbit de nicio remaniere. Nu vreau să remaniez pe nimeni. Mie nu mi se pare că este o chestie cu care te joci aşa, seara, pe la televizor. Fiecare ministru are, din punctul meu de vedere, nişte atribuţii, nişte obiective concrete de îndeplinit. Eu nu schimb miniştri că nu am dormit bine noaptea sau nu m-am odihnit în vacanţa de Paşte. (…) Este pur şi simplu o poveste”, a afirmat Ponta într-o intervenţie telefonică la România tv.

El a adăugat că dacă s-ar pune problema unei remanieri, acest lucru ar fi discutat în primul rând în coaliţie.

”Nu m-aţi auzit niciodată exprimându-mi în public vreo critică sau vreo supărare la adresa unui ministru. În particular o fac foarte des, de câte ori am un reproş de făcut, o nemulţumire, sigur că o fac, dar niciodată în public. Aşa încât nu o să mă auziţi nici de acum încolo spunând care ministru îmi place mai mult sau mai puţin. Fiecare are o fişă a postului, are nişte obiective concrete şi dacă va fi la un moment dat vreunul dintre ei, dintr-un motiv sau altul, de remaniat, voi discuta în primul rând în coaliţie, după care îi propun preşedintelui. (…) Nu s-a pus nicio secundă această problemă nici în USL, nici… (…) O să schimb miniştri când unul dintre ei sau doi, nu ştiu, au vreo problemă personală sau ratează un obiectiv important”, a spus premierul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar