full screen background image

De Ziua Europei, sucevenii pot vizita Prefectura

Palatul adminstrativ    Prefectura judeţului Suceava organizează joi, 9 mai, evenimentul “Ziua Europei – Ziua Porţilor Deschise”.

Începând cu ora 9 şi până la ora 15, sucevenii vor putea vizita sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava din cadrul Palatul Administrativ, fiind îndrumaţi de funcţionari din cadrul instituţiei.

La ora 11, în Sala Ciprian Porumbescu se va desfăşura o sesiune de informare cu tema  „Anul 2013 – Anul European al Cetățenilor”, la care vor participa elevi de la Şcoala cu clasele I – VIII nr.10 Suceava,  în care vor fi prezentate drepturile care le revin tuturor locuitorilor Uniunii Europene, în calitate de cetăţeni ai acesteia.

Ziua Porţilor Deschise de Ziua Europei a devenit deja o tradiţie pentru Instituţia Prefectului – judeţul Suceava. Cu atât mai mult, cu cât anul acesta este Anul European al Cetăţeanului şi este consacrat drepturilor care decurg din statutul de cetăţean al Uniunii Europene, ne-am gândit să organizăm sesiunea de informare pe această temă. Sucevenii, trebuie să fie conştienţi de importanţa calităţii de cetăţean european, de drepturile şi obligaţiile pe care le presupune apartenenţa noastră la Uniunea Europeană. Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să se informeze şi să vadă cum decurge activitatea în cadrul instituţiei, să ne viziteze în cursul zilei de mâine, în cadrul acţiunii Ziua Porţilor Deschise. De asemenea, pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava vor fi postate informaţii referitoare la ce înseamnă Anul European al Cetăţenilor”, a declarat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar