full screen background image

Veste proastă pentru Ciprian Marica înainte de Paşte

Ciprian Marica     Ciprian Marica a fost anunțat de Schalke de faptul că nu i-a fost prelungit contractul care expiră la finalul acestui sezon. Atacantul român a marcat nouă goluri în 51 de meciuri pentru echipa germană.

“Am decis să nu îi activăm clauza de prelungire lui Ciprian Marica. Atacantul român nu va mai juca la Schalke din sezonul viitor, iar el poate semna cu orice club doreşte”, a declarat managerul lui Schalke, Horst Heldt, într-o conferinţă de presă.

Declaraţie surprinde, mai ales că Heldt se arătase dispus să negocieze prelungirea contractului cu atacantul român în urmă cu o lună, după ce Marica a înscris în victoria cu Werder Bremen, scor 2-0. Care este însă motivul pentru care mutarea nu s-a mai perfectat? Conform surselor ProSport, cele două părţi au fost aproape să ajungă la un numitor comun, mai ales că Schalke i-a propus lui Marica un salariu de trei milioane de euro, cu aproximativ 500.000 de euro mai mare decât în prezent. Însă românul a preferat să pluseze, cerând un milion în plus! Nemţii au refuzat, iar de aici până la actuala situaţie nu a fost decât un pas.

comments

comments




Leave a Reply

avatar