full screen background image

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat astăzi

Sorin Ovidiu VîntuSorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat la termen, azi dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat pedeapsa de un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri fiind aşteptat de numeroşi bodyguarzi şi două limuzine.

La ieşirea din penitenciar, Vîntu a fost aşteptat de şapte bodyguarzi în costume negre, veniţi cu două limuzine Audi şi BMW.

Omul de afaceri a ieşit din închisoare îmbrăcat tot în costum negru, într-un cărucior cu rotile.

Vîntu a fost ajutat de bodzguarzi să se urce în maşina Audi adusă până în poarta închisorii şi nu a făcut nicio declaraţie.

Ioana Maria Vlas a vorbit, la Realitatea TV, despre eliberarea din închisoare a omului de afaceri:

“Nu mi-a fost teamă timp de 12 ani, nu mi-e teamă acum. Se discută despre tot felul de fapte ale lui Vîntu, nu există niciun cuvânt despre sistemul care l-a ajutat să conducă România. El singur nu ar fi reuşit să facă ce a făcut. Am ajutat Fondul. Am fost nevoită să ascund unele lucruri. Eu mi-am ispăşit vina. Marea majoritatea a banilor ieşiţi din FNI au fost făcuţi în lipsa mea, cu semnătura mea imitată şi fără ştirea mea. Domnul Vîntu a condus el, cu mâna sa. Numai într-un singur dosar s-a acceptat analiza grafologică -Banca Internaţională a Religiilor. În FNI nu mi s-a aprobat analizarea niciunei probe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar