full screen background image

Peste 500 de polițiști suceveni la datorie

Polițiști     Având în vedere  fluxul sporit de persoane ce se va înregistra în locurile publice în perioada următoare şi în seara de Înviere, poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale. De asemenea, efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului dar şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

În datele de 2 şi 3 mai, vor acţiona câte 180 de poliţişti zilnic, iar în seara de înviere sunt mobilizaţi pentru a asigura ordinea şi liniştea publică un număr de 502 poliţişti. Acestora li se vor adăuga şi alte forţe în vederea menţinerii ordinii publice în zona celor peste 500 de lăcaşe de cult unde se vor organiza ceremonii religioase.

În perioada 02 – 06 mai, zilnic vor acţiona 10 autospeciale de poliţie rutieră cu parate radar, 144 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor escorta vehiculele care vor aduce Lumina Sfântă în judeţul Suceava şi vor veghea ca aceasta să ajungă prin grija patriarhului până la Cernăuţi. Alte trei echipaje vor asigura ca Lumina Sfântă să ajungă de la Aeroportul Ştefan cel Mare către Fălticeni, Gura Humorului şi Rădăuţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar