full screen background image

Vacanţă la Primărie

Primaria Suceava     Astăzi este ultima zi de lucru la Primăria municipiului Suceava, înaintea vacanţei pe care bugetarii o vor avea cu prilejul celebrării Zilei internaţionale a muncii şi Sărbătorilor pascale. Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, spune că pentru zilele de 2 şi 3 mai s-a lucrat în weekend-uri şi că de acest mini-concediu nu vor avea parte salariaţii de la salubritate şi spaţii verzi.

„Potrivit unei hotărâri de Guvern, zilele de 2 şi 3 mai sunt declarate libere, însă chiar dacă nu se lucrează, noi le-am recuperat pe 13 şi 20 aprilie. Chiar şi aşa, nu va fi abandonat programul de curăţenie, implicaţi fiind angajaţii specializaţi ai Primăriei şi cei ai firmei de salubritate Rosal”, a declarat Lungu, subliniind că, în ritmul normal se va intra de luni, 6 mai.

Edilul şef spune că, intervalul următor, echipele de salubritate vor fi prezente, cu prioritate, în preajma unităţilor de cult de pe raza municipiului, acolo unde, în noaptea Învierii, vor avea slujbe religioase. Sistate au fost, însă, intervenţiile de reparare a carosabilului afectat de condiţiile grele de peste iarnă. „Chiar dacă sunt forte multe gropi, în această săptămână vom asfalta mai puţin, deoarece nu vrem să creăm deranj în trafic şi disconfort sucevenilor”, a spus şeful executivului local.

Primarul Ion Lungu a precizat că în funcţiune au fost puse toate fântânile arteziene, iar zona centrală a urbei reşedinţă, care găzduieşte Târgul de Paşte, a fost pregătită şi ornată în spiritul sărbătorilor pascale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar