full screen background image

Oferte pentru toate buzunarele la pensiunile sucevene

Pensiune     Administratorii pensiunilor sucevene au oferte pentru toate buzunarele în mini-vacanţa de Paşte.

Clienţii sunt atraşi inclusiv cu posibilităţi de practicare a sporturilor, cu acces la piscină sau spa şi cu şedinţe de echitaţie, plimbări cu bicicleta, parapanta şi efectuarea de drumeţii.

De pe mesele ornate cu grijă nu vor lipsi ouăle închistrite, mielul, cozonacul, pasca şi afinata.

Pentru mini-vacanţa de Paşte, o pensiune din Vatra Moldoviţei oferă servicii complete la preţuri începând cu 600 de lei de persoană, iar alta din Sadova propune pensiune completă, inclusiv masa de Paşte, la un tarif zilnic de 260 de lei de persoană, în condiţiile în care la 4 nopţi de cazare beneficiezi de una gratis.

La un complex turistic din Suceviţa demipensiunea pe 3 zile şi masa festivă te costă 400 de lei.

Oferte mai ieftine îţi sunt propuse de o pensiune din Şarul Dornei, unde pentru 100 de lei de persoană pe zi primeşti şi vin din partea casei sau la Frasin, unde poţi veni cu mîncare de-acasă, cazarea costând 80 de lei pe noapte.

Dacă vrei o mini-vacanţă mai liniştită, poţi opta pentru câteva zile petrecute la mănăstiri, cu cazarea în chilii sau în camere de oaspeţi. Preţurile pentru o cameră variază între 30 şi 70 de lei, iar masa îţi mai scoate din buzunar până la 40 de lei pe zi. Condiţiile puse de duhovnici pentru a rămâne peste noapte sunt cazarea numai a soţilor în aceeaşi cameră, interzicerea alcoolului şi purtarea unor ţinute decente.

comments

comments




Leave a Reply

avatar