full screen background image

Înşelăciune cercetată de poliţişti

Mobil     La 29.04 a.c., ora 20.30, B.Adina, de 37 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 19.00, a fost înșelată cu suma de 110 euro.
Din cercetări polițiștii au stabilit faptul că la 29.04.2013, orele 18.59, victima a fost sunată de un bărbat ce s-a recomandat a fi de la un departament al firmei de telefonie din Bucureşti şi sub pretextul schimbării celor două abonamente cu o ofertă mai avantajoasă a determinat-o să tasteze mai multe coduri de pe ambele abonamente, după care i-a spus să închidă ambele telefoane timp de o jumătate de oră, urmând să primească mesaje de confirmare privind reînnoirea contractelor.
În momentul când a deschis telefoanele, partea vătămată a constatat că primeşte câte un mesaj gol pe fiecare telefon, motiv pentru care a apelat firma de telefonie, compartimentul relaţii clienţi. Operatorul i-a comunicat că a încărcat cu suma totală de  110 euro trei numere de telefon.
Verificările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

comments

comments




Leave a Reply

avatar