full screen background image

Ieşirile la picnic vor fi controlate de comisarii de mediu

picnic 2     Comisarii de mediu, împreună cu jandarmii, vor verifica zonele consacrate pentru petrecerea timpului la iarbă verde.

Conducerea Comisariatului Regional de Mediu precizează că verificările nu vor fi făcute neapărat pentru a da amenzi, ci pentru a preveni încălcările legislaţiei şi pentru a adopta o atitudine pro-natură.

Deoarece zonele preferate de picnic nu dispun încă de toate dotările necesare, comisarii de mediu recomandă celor care vor merge să se relaxeze în aer liber să utilizeze doar grătare cu picior şi să nu amenajeze vatră de ardere direct pe sol.

Deasemenea, sunt interzise aprinderea focului în pădure, aruncarea la întîmplare a gunoaielor şi poluarea cursurilor de apă.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, îţi spune mai multe despre posibilităţile din municipiul reşedinţă de judeţ: “Avem mai multe locuri amenajate încă de anul trecut. În primul rând, “zona de la lacuri”, aşa cum este cunoscută, pe Str. Brădetului, unde Primăria Suceava deţine o suprafaţă de teren şi două iazuri. La fel, avem o zonă de agrement în zona Dealului Burdujeni, una pe Zamca şi alta în cartierul George Enescu, la Cartodrom.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar