full screen background image

Clienţii Bank of Cyprus urmează să aibă acces la depozitele lor

Bank of Cyprus     După o lună de zile, foştii clienţi ai Bank of Cyprus România (BOC) vor avea acces la conturile lor începând de azi, după ce Marfin Bank a achiziţionat o parte din activele şi pasivele BOC, Sucursala din România, a anunţat Marfin Bank.

Cei care vor să facă operaţiuni trebuie să meargă acum la Marfin, care a preluat toţi clienţii persoane fizice şi o parte a clienţilor persoane juridice, informează un comunicat al Marfin Bank.

Marfin Bank România va putea onora orice solicitări de rambursare, după preluarea depozitelor de la sucursala Bank of Cyprus, iar nivelul înalt al solvabilităţii băncii va permite BNR să-i asigure lichiditatea necesară, a spus directorul direcţiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză, într-un interviu pentru Mediafax.

Cinteză a arătat că pentru deponenţii care doresc să-şi menţină depunerile până la scadenţă se vor păstra termenii de dobândă negociaţi la constituire, iar depozitele vor fi remunerate şi pentru perioada în care Bank of Cyprus a fost închisă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar