full screen background image

Regiunile vor fi înfiinţate până la sfârşitul anului

liviu dragnea     Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, care este şi preşedinte executiv al PSD, spune că nu există nicio divergenţă cu PNL în privinţa regionalizării şi că viitoarele regiuni vor fi funcţionale până la sfârşitul anului.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deocamdată n-a făcut nicio propunere privind numărul de regiuni şi că aşteaptă concluziile unui grup de lucru care a fost înfiinţat în acest sens.

“Tot aflu din presă că există un diferend între noi şi PNL, numai că în realitate noi tot căutăm diferendul acesta şi nu-l găsim. Eu n-am prezentat până acum niciun proiect care să aibă un număr de regiuni, opt, şapte sau 15. Eu am prezentat actualele regiuni de dezvoltare care există în România şi pe aceste regiuni de dezvoltare am arătat nişte fluxuri, de comunicare, de mişcări de mărfuri, resurse umane, potenţial, hărţi care reprezentau dezechilibre de dezvoltare în interiorul României”, a spus Liviu Dragnea.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza