full screen background image

Măsuri de siguranţă în scările de bloc

sting     Preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari din Fălticeni au fost convocaţi în această dimineaţă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava la o întâlnire pe tema măsurilor pe care aceştia trebuie să dispună în asociaţii pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite.

La întâlnire a fost prezent colonelul Constantin Petru. Acesta le-a spus celor prezenţi că în ultima perioadă la nivel naţional şi judeţean se constată o creştere a numărului de evenimente înregistrate în unităţile de locuit colective. Mare parte dintre aceste evenimente ar putea fi prevenite dacă cei care conduc asociaţiile de proprietari ar cunoaşte şi ar solicita de la cetăţeni respectarea prevederilor legale care guvernează traiul în comun.

Printre acţiunile imediate ce trebuie pusă în aplicare ar fi dotarea scărilor de bloc cu cel puţin 2 stingătoare, întocmirea fişelor de instructaj PSI pentru angajaţii asociaţiilor şi şefii de scară şi întocmirea listelor de evidenţă cu persoanele vârstnice şi cele cu handicap, care trebuie evacuate în cazul unor evenimente nedorite.

comments

comments




Leave a Reply

avatar