full screen background image

Tir cu porci răsturnat la Salcea

imagini porci     Un tir care transporta 900 de porci s-a rasturnat în această dimineață la iesirea din Salcea spre Verești. Autocamionul s-a balansat într-o curbă și soferul nu a mai putut redresa mașina care s-a răsturnat pe partea dreaptă. Șoferul tirului a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția echipajului de la ISU Suceava pentru a putea fi scos din cabină și transportat la spital.

În urma acestui eveniment, o parte din porci au murit, iar alții au rămas prizonieri în remorca tirului. După ce au scos șoferul din mașină, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au muncit alături de angajații fermei de porci din Verești și de câțiva localnici din Salcea, pentru a scoate porcii din tirul răsturnat. O parte din animale au stat zeci de minute pe câmpul din apropiere până să fie preluați de mașina venită de la Verești.

Tirul cu porci venea din Ungaria, iar în afara şoferului rănit, în cabină se mai afla un al doilea șofer, care din fericire a scăpat cu doar câteva zgârieturi și o sperietură zdravănă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar