full screen background image

Peste 10.000 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Florii

politisti     Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), 6.677 poliţişti de la ordine publică, 1.521 de la structurile de Poliţie rutieră, dar şi 1.755 de la Transporturi, Arme, Investigaţii criminale sau Investigarea fraudelor se vor afla în stradă, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice prilejuite de sărbătoarea Floriilor.

Poliţiştii vor acţiona în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică în proximitatea a peste 14.500 de lăcaşuri de cult ortodoxe. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către acestea, precum şi în zona lăcaşurilor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate în trafic 298 de aparate radar.

comments

comments




Leave a Reply

avatar