full screen background image

“Back to Black” într-o nouă versiune, marca Beyonce

Beyonce     În urmă cu doar câteva zile s-a răspândit zvonul cum că tatăl cântăreţei Amy Winehouse, Mitch, este “neimpresionat” de noua variantă a melodiei “Back to Black” înregistrată de Beyonce.
Cântecul a fost înregistrat pentru coloana sonoră a celei mai noi ecranizări a romanului “Marele Gatsby”. Mitch Winehouse ar fi declarat : “Nu mi se pare că aduce nimic nou” şi, în plus, “nu mi-au cerut acordul să o înregistreze”.
Până la urmă, tatăl regretatei Amy Winehouse a acceptat folosirea melodiei de către producătorii filmului, însă a specificat faptul că vor trebui să plătească o sumă considerabilă pentru “privilegiu”, după cum s-ar fi exprimat Mitch, anunţă Daily Mail.
Domnul Winehouse a ţinut să infirme zvonurile, printr-o postare pe Twitter, cel puţin pe cele referitoare la faptul că noua variantă a piesei nu diferă cu nimic de cea originală. Partea referitoare la suma deloc de neglijat pentru care ar fi cedat drepturile de autor  şi care a mers la Fundaţia Amy Winehouse, pare a fi cât se poate de reală.
“Îmi place varianta lui Beyonce şi nu am probleme. Banii primiţi vor ajuta mulţi copii. Poate să facă încă un cover dacă vrea. Avem nevoie de bani!” a scris Mitch Winehouse.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar