full screen background image

Texas revine după o pauză de 8 ani cu “The Conversation”

texas-conversation     Scoţienii de la Texas au lansat primul videoclip după o pauză discografică de 8 ani. Simţind nevoia apropierii de fanii pe care i-au ţinut în aşteptare, membrii formaţiei din Glasgow invită publicul la comunicare, invocând “The Conversation“, primul single de pe noul album.

Al optulea album de studio al trupei va fi lansat anul acesta, pe 20 mai, şi va conţine 12 piese şi un bonus track, toate compuse de Sharleen Spiteri, solista Texas, împreună cu Johnny McElhone, Richard Hawley şi Bernard Butler.
De la lansarea albumului “Red Book” (2005) încoace, veştile despre un nou material Texas au tot întârziat să apară.

Solista Sharleen Spiteri şi-a îndreptat atenţia către o carieră solo, lansând în 2008 albumul “Melody” şi dând astfel de înţeles că proiectul cu formaţia va trece în plan secund.
Materialul discografic de debut solo a primit un feedback bun, urcând până pe poziţia a treia în topurile din UK. Cu toate aceastea, cele 20 de milioane de albume vândute în formula Texas nu puteau fi ignorate.

Publicul are un loc aparte în playlist pentru rock-ul alternativ al scoţienilor, piese precum “I Don’t Want a Lover“, “In Our Lifetime“, ”Summer Son“ sau “I’ll See It Through” neputând fi date uitării cu atâta uşurinţă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar