full screen background image

Ruşanu, validat în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară

rusanu     Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a validat azi componenţa Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.

În funcţia de preşedinte a fost ales liberalul Dan Radu Ruşanu, cu 323 voturi pentru şi unul contra, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Daniel Dăianu, cu 323 pentru şi unul împotrivă, Mircea Ursache pentru postul de vicepreşedinte, cu 322 voturi pentru şi două împotrivă, Tudor Daniel – vicepreşedinte şi Ion Giurescu – vicepreşedinte, cu câte 323 voturi pentru şi unul împotrivă.
Au fost validaţi pentru funcţia de membru cu câte 323 voturi pentru şi unul împotrivă Mihăilescu Dorina Teodora, Marcu Gheorghe, Alexe Gavrilă, Albu Gheorghe, Lorand Istvan Kralik, Mârzac Marian, Sârbu Marian, Moldoveanu Corneliu, Baltă Tudor, Frunzulică Doru Claudian, Puiu Nina, Coca Constantinescu Gheorghe Cornel.
Mandatul fiecăruia este de cinci ani.

Dan Radu Ruşanu a declarat că şi-a depus cererea de suspendare din PNL şi demisia din funcţia de deputat, potrivit Mediafax. Potrivit legii de funcţionare a ASF, calitatea de membru al Consiliului de conducere este incompatibilă cu cea de parlamentar sau membru al unui partid politic.

comments

comments




Leave a Reply

avatar