full screen background image

O adolescentă dată dispărută de acasă şi găsită de poliţişti spune că a fost violată

viol     Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o adolescentă în vârstă de 15 ani din oraşul Liteni, ce a fost dată dispărută de acasă sâmbătă, a fost găsită de poliţişti, duminică seară, la locuinţa verişoarei sale din localitatea Roşcani.
Fata le-a declarat oamenilor legii că în perioada cât a fost plecată de acasă a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat din municipiul Suceava, dar a fost şi victima unui viol.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că adolescenta s-a întâlnit, sâmbătă, cu o colegă, cu care a mers în Suceava unde au cunoscut un bărbat. Acesta le-a arătat apartamentul său din zona Areni din Suceava, iar la despărţire le-a spus că pot să-l caute dacă vor să întreţină relaţii sexuale.

Ulterior, cele două fete au plecat din municipiul Suceava şi au ajuns în localitatea Liteni, după care s-au despărţit, fiecare plecând spre casă. Fata de 15 ani însă a revenit în municipiul Suceava, unde s-a reîntâlnit cu bărbatul respectiv. Ea a mers de bună voie în apartamentul acestuia, unde au întreţinut relaţii sexuale.

Bărbatul i-a solicitat fetei să mai întreţină relaţii sexuale, dar aceasta nu a acceptat, fiind lovită de bărbat. Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, un sucevean în vârstă de 57 de ani, faţă de care au început urmărirea penală pentru viol, acesta fiind cercetat în libertate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar