full screen background image

Daft Punk a lansat piesa “Get Lucky”, alături de Pharrell Williams

Daft Punk     Daft Punk a lansat melodia “Get Lucky”, primul extras de pe viitorul album de studio, o colaborare suprinzătoare cu producătorul şi cântăreţul Pharrell Williams. Duo-ul francez de muzică electronică va lansa un nou material intitulat “Random Access Memories” pe data de 21 mai.
Piesa a fost cântată live pentru prima dată la festivalul Coachella, iar au apărut secvenţe din viitorul clip acesteia în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Această creaţie aduce cu stilul funk al anilor ’80, partea de chitară fiind asigurată de către o legendă a muzicii disco, Nile Rodgers.   “Get Lucky” se bucură deja de un succes fulminant pe platforma iTunes în Marea Britanie şi Franţa, iar în Statele Unite ocupă deja poziţia a 3-a.

În mod cert, va fi unul dintre hiturile acestei veri, cu elemente care o fac uşor de reţinut şi care îmbie publicul ascultător la dans. Pharrell a declarat că “Get Lucky” este un vis devenit realitate, povestind că prima dată a întâlnit Daft Punk la o petrecere dată de Madonna, unde a ţinut să le mărturisească celor doi membrii că ar dori să fie parte de pe viitorul lor album, indiferent de rolul pe care l-ar avea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar