full screen background image

Şanse mari de angajare pentru şomeri!

Ajutor-socialBursa Generală a locurilor de muncă va avea loc, vineri 19 aprilie, ora 10, în holul Casei de Cultura Suceava , precum şi la Casa Germană din Rădăuţi, sediile agenţiilor din Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc, va avea loc Bursa Generală a locurilor de muncă.
Cei interesaţi de locuri vacante trebuie să prezinte angajatorilor CV-urile. Modelul de CV Europass poate fi descărcat de pe site-ul oficial al AJOFM Suceava, sau poate fi solicitat la sediu, iar ca sprijin pentru întocmirea unui CV sau a unei scrisori de intenţie sunt oferite broşuri la parterul agenţiei judeţene, precum şi orientare din partea funcţionarilor.
Primele date preliminare referitoare la oferta Bursei Generale cumulează la această dată, la nivelul judeţului, un număr de 270 de locuri vacante, grupate pe domenii de activitate şi meserii .
Cele mai multe oferte, înregistrate până în prezent, sunt în Municipiul Suceava (172 posturi), urmate de ofertele din Cîmpulung Moldovenesc (35 posturi), Fălticeni (33posturi) şi Rădăuţi (30 posturi).

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar