full screen background image

Adele, primul loc în topul celor mai bogaţi muzicieni britanici în vârstă de până la 30 de ani

Adele     Adele este cea mai bogată cântăreaţă britanică în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere de 30 milioane de lire sterline (35 milioane euro), potrivit topului din 2013 alcătuit de publicaţia Sunday Times, potrivit mediafax.ro.
Adele, în vârstă de 24 de ani, ocupă pentru al doilea an consecutiv primul loc în acest top, cu o avere de 30 milioane de lire sterline – o creştere cu 50% a averii de 20 de milioane de lire sterline pe care o avea în 2012 -, graţie vânzărilor impresionante înregistrate de single-ul ei “Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria “James Bond”, şi de albumul ei “21”.
Cheryl Cole se află pe locul al doilea, cu o avere de 14 milioane de lire sterline (16,3 milioane euro), iar locul al treilea este împărţit de cântăreţele Leona Lewis şi Katie Melua, care au fiecare o avere estimată la 12 milioane de lire sterline (14 milioane euro).
Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, se află pe locul al cincilea, cu o avere de 9 milioane de lire sterline (10,5 milioane euro).
Pe locul al şaselea se află, la egalitate, Jessie J şi Charlotte Church, fiecare dintre ele având o avere de 8 milioane de lire sterline (9,3 milioane euro). Ştirea completă pe mediafax.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar