full screen background image

122 de cereri depuse în plus la Primăria Suceava pentru reabilitarea termică a blocurilor

bloc exteriorPrimarul Ion Lungu a declarat în acestă dimineaţă că numărul total de apartamentelor care vor fi reabilitate prin fonduri europene se ridică la 245. Potrivit acestuia, ]n luna martie au mai venit solicitări de la 4 blocuri, pentru în că 122 de apartamente.

“Este vorba de blocul 18 de pe Mihai Viteazul – 30 de apartamente, procentul de contribuţie al populaţiei este de 20%, Vasile Bumbac nr.18, blocul 1-2-3 – 28 de apartamente, procentul de plată al populaţiei 20%, strada Ştefan cel Mare, bloc 28 – 24 de apartamente, procent de plată 30%, Ana Ipătescu bloc T4 – 40 de apartamente, procent de plată 20%. Noi am pregătit primul lot de 123 de apartamente, este la licitaţie pe SEAP şi vom întocmi şi depune toată documentaţia în termen, în aşa fel încât să depunem prima solicitare pentru finanţare”, a afirmat edilul Sucevei.

Primăria municipiului Suceava şi-a propus să reabiliteze din bani europeni aproximativ 3.500 de apartamente. În bugetul local a fost prinsă şi suma de 1 milion de lei, necesară co-finanţării acestui proiect.

comments

comments




Leave a Reply

avatar