full screen background image

Termica riscă să rămână fără apă caldă dacă nu se plătesc restanţele

termica1Societatea are datorii şi către E-On Gaz. Primarul Ion Lungu a declarat în această dimineaţă că datoriile populaţiei au crescut în ultima perioadă până la aproximativ 21,5 milioane lei.

Tot către Termica au fost viraţi săptămâna aceasta 1 milion de lei pentru plata cărbunelui, care potrivit primarului Ion Lungu, ajunge până la sfârşitul lunii martie-început de aprilie.

“Cu căldura am scos-o la capăt, avem cărbunele asigurat până la 1 aprilie, dar dacă populaţia nu va plăti riscăm să rămânem fără apă caldă. Avem o restanţă de plătit către E-On Gaz. Vă spun încă o dată, Primăria singură, cu toate eforturile pe care le face, nu va reuşi. Fac apel în continuare la populaţie să-şi plătească datoriile către Termica, pentru că riscăm să nu mai putem furniza apă caldă după data de 1 aprilie. “

Primarul Ion Lungu a mai spus că zilele acestea va avea o întâlnire cu cei de la E-ON şi cu conducerea Termica pentru a găsi soluţii de eşalonare a datoriei. Aceasta se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar