full screen background image

Şoferii care parchează neregulamentar în zona centrală vor fi amendaţi

amendaPrimarul Ion Lungu a luat această decizie împreună cu reprezentanţii Poliţiei Locale şi a Poliţiei Rutiere Suceava, pentru a fluidiza traficul în zona centrală.

“Sunt foarte mulţi şoferi care nu respectă regulile de parcare din zona centrală, din zona parcărilor subterane. Acolo lucrurile s-au reglat, sunt locuri de parcare peste zi şi sunt şi acele afişaje electronice care arată gradul de ocupare. Sunt foarte mulţi şoferi, mă refer în special la străzile Ciprian Porumbescu, Nicolae Bălcescu, Vasile Bumbac şi alte străzi adiacente parcărilor, care îşi parchează maşinile pe străzi, nu în parcările subterane. Unii chiar îngreunează accesul în parcări. Împreună cu Poliţia Locală şi cu Poliţia Rutieră a municipiului Suceava îi vom amenda pe şoferii care parchează pe stradă, atâta timp cât sunt locuri disponibile în parcările subterane.Acestea sunt şi gratuite”, a spus Lungu.

În viitorul apropiat în municipiul Suceava mai multe străzi modernizate vor deveni străzi cu sens unic pentru a decongestiona circulaţia din zona centrală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar