full screen background image

Holograf a filmat clipul la piesa “Dacă noi ne iubim”

 

 

holografHolograf au filmat în cursul zilei de ieri videoclipul pentru cel mai nou single al lor, Dacă noi ne iubim. Cu o poveste care se petrece în ringul de box, Holograf l-au avut drept invitat special pe Mihai Leu.

Piesa face parte de pe cel mai recent album al trupei, lansat anul trecut – Love Affair.  Filmările pentru Dacă noi ne iubim au durat douăsprezece ore şi au avut loc atât în studiourile Stage Expert cât şi într-o sală de box unde se antrenează componenţii lotului naţional de kempo. Povestea clipului e foarte simplă: o pugilistă e îndrăgostită de antrenorul ei, însă sentimentele ei rămân neimpărtăşite pentru că, la final, bărbatul e întâmpinat de iubita sa.

Despre acest videoclip, solistul Dan Bittman a declarat:

“Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârăit, cât şi cu restul echipei, ne-a plăcut foarte mult.

Încă din primul moment am fost încântaţi de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasă, ci una care sa şocheze, să atragă atenţia”

Mihai Leu a adăugat:

Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales ca în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viaţa reală în foarte scurt timp.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar