full screen background image

Dacă populaţia nu plăteşte, Termica va mai asigura căldură doar pînă pe 15 martie

termica1Dacă sucevenii nu vor intensifica plăţile, Termica va mai asigura căldură doar până la jumătatea lunii, cât ajunge cărbunele din depozite. În luna ianuarie, consumatorii casnici au achitat cu 1 milion de lei mai puţin decât consumul, restanţele totale ridicându-se la 22 de milioane de lei.

Directorul Ovidiu Dumitrescu  a spus că sunt necesare încasări de 4 milioane de lei – dintre care 1 milion şi jumătate de la populaţie – pentru a prelungi furnizarea agentului termic până la finalul lunii.

Efortul trebuie menţinut, amplificat, ca să putem să beneficiem de aceste utilităţi. Trebuie să facem acest exerciţiu de a ne plăti consumul la scadenţă. Trebuie să fim pregătiţi , lumea să fie pregătită acasă în funcţie de vreme şi de temperaturile exterioare să-şi asigure alte surse de încălzire pentru că la Termica efectiv nu avem ce pune în locul cărbunelui, ” a declarat Ion Lungu.

Directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu a mai spus că Termica depinde de încasările de la populaţie şi că ajutoarele de la Primărie, creditele şi eşalonările la plată nu fac decât să ruineze societatea de termoficare.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar