full screen background image

200 de apartamente din cartierele Burdujeni şi George Enescu, în continuare fără căldură şi apă caldă

Caldura-factura200 de apartamente din cartierele Burdujeni şi George Enescu rămân debranşate de la căldură şi apă caldă, după ce Termica a sistat furnizarea la scările de bloc cu datorii mari.

Alţi 77 de proprietari au solicitat în mod expres debranşarea, deoarece nu au posibilităţi de plată. Conducerea unităţii a trimis adrese la 50 de asociaţii de proprietari cu debite mari, cerînd achitarea a 30 %, în caz contrar debranşările vor continua la nivel de scară sau chiar de blocuri.

Chiar şi bunii platnici ar putea fi supuşi aceluiaşi tratament, din cauză că debranşările îi pot afecta şi pe ei, în lipsa unor racorduri individuale.

Directorul de marketing Doina Oică a declarat că în următoarele zile va fi intensificată activitatea echipelor mixte ale Primăriei, Termica şi asociaţiilor pentru reverificarea consumatorilor cu restanţe importante.

Ea a precizat că stocurile actuale de cărbune, de 5.300 de tone, ajung doar pentru o săptămînă, dar a adăugat că sunt speranţe pentru încheierea unui contract de livrare cu un nou furnizor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar