full screen background image

Traian Băsescu a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013

Traian-Basescu-the-Romani-001Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, joi, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013. Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Băsescu a semnat joi Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 şi Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013.

În 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern pronunţându-se 309 senatori şi deputaţi şi fiind înregistrate 108 voturi “împotrivă”. PDL a sesizat CC că Legea bugetului pe 2013 a fost adoptată fără cvorum şi fără a lua în considerare amendamentele opoziţiei, iar fundamentarea bugetului s-a făcut pe Statutul parlamentarilor, act încă neadoptat.

Curtea Constituţională a stabilit, în 13 februarie, că Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constituţională, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi. (mediafax.ro)

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar