full screen background image

Doar 155 de dosare ANL au fost reacutalizate până pe 7 februarie

ANLPrimarul Ion Lungu a declarat în această dimineaţă că dosarul cel mai vechi depus pentru un apartament ANL datează din 2004, iar cel mai nou din 2012. Doar 155 de dosare ANL au fost reacutalizate până pe 7 februarie.

“Mâine dimineaţă la ora 10 ne întâlnim cu comisia socială pentru a discuta aceste actualizări. Din păcate, sunt multe cereri, puţine dosare, oamenii nu şi le actualizează după care mai vin şi imi bat cu pumnul în masă. Desigur, aşa cum spune legea noi vom aproba acestă listă de priorităţi chiar dacă nu avem construite noi locuinţe . Sunt peste 10 locuinţe vacante în acest moment, datorită faptului că unii au împlinit 36 de ani şi au plecat din ele, alţii care au avut posibilitate să cumpere au cumpărat de pe piaţa liberă,unde apartamentele sunt mai ieftine decât cele de la ANL. Deci avem peste 10 apartamente libere, aprobăm lista de priorităţi după care vom intra cu aprobarea în Consiliul Local pentru repartizarea lor în conformitate cu lista de priorităţi”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu a mai spus că a depus cerere de finanaţare pentru 80 de apartamente ANL , ce vor fi construite cel mai probabil în zona Metro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar