full screen background image

Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, îşi va dona salariul său de demnitar fundaţiei pe care o conduce

baisanu_28_02Deputatul a luat această decizie pentru a ajuta persoanele nevoiaşe din Suceava cu alimente cumpărate din salariul său.

“De luna viitoare salariul meu de deputat va fi cedat, mai exact nu voi folosi personal banii aceştia, salariul meu este în jur de 4000 de lei, cetăţenilor. Mai concret, banii aceştia vor fi daţi fundaţiei Pro Humanitas, care va cumpăra din salariul meu alimente pentru persoanele aflate în maximă dificultate. Voi încerca în nume propiu, în mod particular, să încep o cruciadă împotriva sărăciei, făcând un prim gest în acest sens, oferind salariul meu, după care să atrag fonduri în acestă fundaţie de la alţi demnitari, indiferent de culoarea politică. Ca lucrurile să capete o anvergură serioasă voi promova o campanie către toate societăţile comerciale, care au posibilitatea să ofere 2 % către diferite fundaţii de caritate”, a anunţat Băişanu.

Persoanele nevoiaşe se pot înscrie pe liste la cabinetul parlamentar a lui Băişanu din sediul Palatul Administrativ. Alexandru Băişanu işi propune să atragă în acest demers şi alţi demnitari şi agenţi economici ce pot direcţiona 2% din impozitul pe venit în favoarea fundaţiei Pro Humanitas.

comments

comments




Leave a Reply

avatar