full screen background image

Ion Lungu: “Capacitatea medie de utilizare a parcărilor, în luna ianuarie, a fost de 80.5% “

Parcare subteranaParcările subterane din centrul muncipiului Suceava sunt singurele parcări subterane din ţară gratuite. Afirmaţia îi aparţine primarului Ion Lungu, care a mai adăugat că acestea vor fi gratuite timp de 5 ani. De asemenea, Lungu a mai spus că în luna ianuarie peste 17.800 de maşini au fost parcate acolo.
În luna ianuarie confor tichetelor de la automate au fost parcate 17832 de maşini. Asta înseamnă 561 maşini în 24 de ore. Capacitatea este de 161 de locuri de parcare, 561 de maşini în 24 de ore. Pe timp de zi media este de 465 de maşini. În zilele lucrătoare media este mai mare, de 505 maşini, în zilele nelucrătoare 160 de maşini. Pe timp de noapte media este de 109 maşini parcate. Un loc de parcare este folosit, în medie, de o maşină la patru ore. Capacitatea medie de utilizare a parcărilor, în luna ianuarie, a fost de 80.5% “, a explicat Ion Lungu.
Cele 2 parcări din centrul municipiului Suceava au fost construite prin fonduri europene şi au fost date în folosinţă în luna decembrie a anului trecut. 

comments

comments




Leave a Reply

avatar