full screen background image

Pensionarii suceveni care beneficiază de ajutoare la încălzire trebuie să-şi actualizeze dosarele

cuponPensionarii suceveni care beneficiază de ajutoare la încălzire trebuie să-şi actualizeze dosarele.  Afirmaţia îi aparţine sefului Direcţiei de Asistenţă Socială Suceava, Narcisa Marchitan. Această actualizare este necesară deoarece pensionarii vor beneficia de o creştere a pensiilor în luna februarie. Cu această indexare unii pensionari se vor încadra în altă categorie de indexare. Data limită de depunere a  cererii actualizate şi a declaraţiei pe propie răspundere este 15 martie.
Acolo unde este cazul, având în vedere majorarea pensiilor din luna februarie, să se completeze o altă cerere şi o declaraţie pe proprie răspundere  dacă această majorare duce la încadrarea într-un alt plafon şi altă compensare procentuală, deoarece venitul din luna februarie va fi luat în calcul la stabilirea ajutorului din luna martie. Până pe 15 martie aceste cereri ar trebui depuse la Primăria Suceava“, a declarat Narcisa Marchitan.
Tot în această perioadă cei de la Primăria Suceava efectueză anchete sociale la cei care au depus cereri pentru ajutoarele la încălzire.

comments

comments




Leave a Reply

avatar