full screen background image

Toţi directorii de licee din judeţ participă astăzi la o reuniune care va avea ca temă pregătirea examenului de bacalaureat

bacToţi directorii de licee din judeţ participă astăzi la o reuniune care va avea ca temă pregătirea examenului de bacalaureat – întâlnirea va fi găzduită de Colegiul “Dragoş Vodă” din Cîmpulung Moldovenesc.

Inspectorul adjunct Gabriela Scutaru anunţă că vor fi abordate subiecte de actualitate precum analiza rezultatelor la învăţătură, prezenţa la cursuri şi modalităţile de organizare a orelor de meditaţii gratuite.

Ea afirmă că profesorii şi liceenii trebuie să acorde o mare atenţie simulării de bacalaureat programată pentru perioada 18 – 22 februarie, mai ales că notele obţinute de elevi vor fi trecute în cataloage.

Conducerea Inspectoratului Şcolar speră ca toate aceste măsuri să conducă la o rată superioară de promovabilitate la BAC – ul din vară, având în vedere că anul trecut numai 47 % dintre liceeni au trecut examenul.

Cele mai slabe rezultate s-au obţinut atunci la Liceul Particular “Virgil Madgearu” Suceava şi la Grupul Şcolar “Vasile Deac” Vatra Dornei, ambele cu promovabilitate zero.

comments

comments




Leave a Reply

avatar