full screen background image

Sute de scări de bloc sunt propuse pentru a fi debranşate de la serviciile de utilităţi începând de săptămîna viitoare.

debransatSucevenii datornici la Termica şi ACET sunt constrânşi în această săptămînă să îşi achite datoriile, în caz contrar riscă să le fie sistată furnizarea apei calde, căldurii, dar şi a apei reci.
Sunt vizaţi consumatorii casnici abonaţi Termica cu datorii mai mari de 1.000 de lei, precum şi deţinătorii de centrale termice pe gaz metan cu restanţe de peste 500 de lei la asociaţie.
Directorul Termica Ovidiu Dumitrescu declară că sute de scări de bloc sunt propuse pentru a fi debranşate de la serviciile de utilităţi începând de săptămîna viitoare.
Pe de altă parte, şeful ACET, Ştefan Groza, spune că sunt suceveni care de ani de zile de când şi-au instalat centrale de apartament nu au mai achitat nimic la asociaţiile de proprietari.
Analizele care sa fac în aceaste zile caută să stabilească în ce măsură vor fi întrerupte utilităţile pe scările de bloc unde aproape întreaga datorie este făcută de câţiva locatari.
Problema este cu atât mai delicată cu cât trebuie recuperate rapid restanţele, având în vedere faptul că stocurile de cărbune de la Termica ajung pentru furnizarea apei calde şi căldurii numai până la jumătatea lunii viitoare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar